"Буторинский" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Құрамы: 9 жұмыртқа ( 6-тәжірибе ), 0,5 кг. сары май, 4 ас қасық. қант, 500 гр. жаңғақ, 75 гр. коньяк немесе арақ, ? какао ұнтағының пакеттері, ?-1 пакет ванилин. Технология: ақуыздарды 3 ас қасықтан шайқаңыз. қант. Безені шарлар түрінде пісіру парағына жайып, электр плитасында 1-1,5 сағат құрғатыңыз. Крем: Майды 1 ас қасықпен шайқаңыз. қант, 9 сарысын қосыңыз, үгітілген жаңғақ, ванилин, какао мен арақ қосыңыз. Шарларды кремге батырыңыз және оларды тығыз орналастырыңыз.