Ащы капелиннен жасалған тағамдар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 4 порция үшін Ащы тұздалған капелин - 4-6 дана. жаңа піскен немесе тұздалған қияр - 0,5 дана. жұмыртқа - 1 дана. майонез - 0,5 кесе, ақжелкен мен аскөк.
Сипаттамасы Қияр ұзындығы бойынша біркелкі табақтарға кесіледі, бір-бірінен 1-2 см қашықтықта майшабаққа салынады, үстіне ащы капелиннің филесі қойылады. Майонезбен құйып, тоңазытқышқа 15-20 минутқа қояды. Қызмет көрсетер алдында қатты пісірілген жұмыртқа тілімімен, ақжелкен мен аскөкпен безендіріңіз.