Картопты қайнатыңыз, салқындатыңыз, қабығын аршыңыз, тураңыз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер балық - 500 г. картоп - 500 г. маринадталған саңырауқұлақтар - 200-300 г. пияз - 1 дана. майонез - 250 г. қыша - 10 г. жасылдар - неғұрлым көп болса, соғұрлым жақсы
Сипаттамасы текшелер арқылы. Балықты, жақсырақ көксерке немесе сом балықты (Ұсақ сүйектері аз жерде) қайнатыңыз, дуршлагқа тастаңыз, суды ағызыңыз, суытыңыз, барлық тұқымдарды алып тастаңыз, картоп сияқты кесіңіз. Маринадталған саңырауқұлақтарды (Кез келген) текшелерге кесіңіз. Пиязды жіңішке сақиналарға кесіңіз, ащысын кетіру үшін 10 минут қайнаған суға құйыңыз. Барлығын араластырыңыз, қыша, тұз, бұрыш, майонез, ақжелкен немесе аскөк қосыңыз. Шампиньон қақпақтарымен, зәйтүнмен, редиспен безендіріңіз, сақиналарға кесіңіз немесе текшелерге кесілген краб таяқшаларымен безендіріңіз.