Ірімшік соусындағы капелетти
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Пісіруге арналған табаны пештің ортаңғы сөресіне қойыңыз. Қызарғанша шамамен 10 минут пісіріңіз. Насыбайгүл жапырақтарын безендіріңіз.
Сипаттамасы Ірімшік соусындағы капелетти Капелеттиді бірнеше тамшы өсімдік майы қосылған тұзды суда пісіріңіз. Суды ағызып, үстіне суық су құйып, ағызып жіберіңіз. Ірімшікті езіңіз, кілегейге қосыңыз және ерітіңіз. Алынған тұздықты тұз бен бұрышпен дәмдеңіз. Қуыруға арналған табадағы майды қайнатыңыз және оған ірімшік соусымен араластырылған капелеттиді салыңыз.