Сірке суы мен қызылша қосылған желкек тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Желкек - 200 г
3% сірке суы - 100 г
қызылша шырыны немесе қайнатылған қызылша - 50 г
дәміне қарай тұз
қант
3% сірке суы - 100 г
қызылша шырыны немесе қайнатылған қызылша - 50 г
дәміне қарай тұз
қант
Сипаттамасы Үгітілген желкек сірке суымен, тұзбен, қантпен біріктіріледі, соңында қызылша шырыны құйылады (Шикі қызылшаны ұсақ үккіштен өткізіп, дәке арқылы сығады) немесе үгітілген қайнатылған қызылшаны қосып араластырады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сірке суы мен қызылша қосылған желкек тұздығы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Желкек - 200 г, 3% сірке суы - 100 г, қызылша шырыны немесе қайнатылған қызылша - 50 г, дәміне қарай тұз, қант. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
