"Жолақты" бутербродтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қара бидай наны, сары май, ірімшік. Нан кесектерін тым жұқа емес май қабатымен жайыңыз (Әйтпесе қабаттар бір -біріне жабыспайды), олардың үстіне нанмен бірдей мөлшерде ірімшіктің жұқа тілімдерін салыңыз, содан кейін май қабатын жағыңыз, қайтадан - нан, май, ірімшік және т.б. Жоғарғы қабатта, ол наннан болуы керек, 15 - 20 минут. қабаттар бір -біріне тығыз орналасуы үшін кішкене салмақты салыңыз, содан кейін өткір, жұқа пышақ жүзімен бутербродтарды көлденеңінен кесіңіз. Жолақты тіктөртбұрыштарды немесе шаршыларды үшбұрыштарға кесіп, желдеткішпен табаққа жайып, шөптермен, редис гүлімен немесе пиязбен безендіруге болады.