Қырыққабат қосылған картоптан жасалған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 1 кг. ұн - 0,5 кесе жұмыртқа - 2 дана. қырыққабат - 250 гр. пияз - 80 гр. тұз.
Сипаттамасы Картопты пісіріңіз, сүртіңіз және салқындатыңыз. Ұнмен, жұмыртқамен араластырыңыз. Қамырды жайып, дөңгелектерге бөліп (шеттерін бір-біріне жабыстыру үшін шикі ақуызбен майлаңыз), жаңа піскен немесе қышқыл бұқтырылған қырыққабатпен толтырып, тұзды қайнаған суға пісіріңіз. Сары май мен қаймақпен бірге қызмет етіңіз.