Борщ-бес минуттық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12597-1.webp)
Өнімдер
Сипаттамасы Борщ- үккіште бес минуттық үш қызылша мен бір-екі сәбіз, қырыққабатты, картопты және пиязды ұсақтап тураңыз (картопты жолақтарға немесе текшелерге кесуге болады, кімде ұсақтағыш бар). Біз мұның бәрін кастрюльге саламыз (көлемнің жартысына жуығы), қайнаған суға құйамыз. Қайнаған сәттен бастап қақпағы жоқ орташа отта 5 минут пісіреміз. Содан кейін көбікті, тұзды дәміне қарай алып тастаймыз, лавр мен бұрышты лақтырып, қақпағын жауып, серуендеуге шығамыз. Бір сағаттан кейін сарымсақ қосуға болады. Сорпа бір сағатқа тұруы керек. Табаққа - қаймақ немесе майонез, шөптер. Мимоза" салаты 4 жұмыртқа, майдағы 1 банка балық консервілері (ең жақсысы лосось), 1б. майонез, 2 пияз, 2 шикі сәбіз, 1-2 қышқыл алма, ірімшік Мөлдір салат ыдысында қабаттармен дайындалады 1- ірі үккіште белки 2 - шанышқымен езілген консервілер 3 - майдалап туралған пияз 4 - майонез жарты банка 5 - сәбіз ұсақ үккіште 6 - алма үккіште 7 - ірімшік ірі үккіште 8 - майонез 9 - сарысы ұсақ үккіште Осының бәрі тұруы керек салқын жерде 4-6 сағат күріш пен сәбіз қосылған тауық еті 400 гр сәбіз, 3 пияз, 1,5 кг тауық, 0,5 кг күріш, 2 бас сарымсақ, 100 гр сары май Кішкене кесектерге, тұзға, бұрышқа кесіңіз, сүйікті дәмдеуіштеріңізбен майлаңыз және қуырыңыз. Содан кейін сол табада үгітілген сәбізді ірі мөлшерде қуырыңыз, Содан кейін пиязды қуырыңыз. Латканың түбіне сәбізді, үстіне пиязды, сосын тауықты, сосын жуылған күрішті салыңыз. Қайнаған суға құйыңыз, күрішті 2 саусақпен жабыңыз. Тұз себіңіз. Отқа қойыңыз, 5 минут қайнатыңыз, содан кейін тұздың дәмін татыңыз, сарымсақ бастарын күрішке тереңдетіңіз, қақпақпен жабыңыз және пешке кішкене отқа 50 минут қойыңыз. Содан кейін сарымсақты алып тастаңыз. "Табалдырықтағы қонақ" торты 1 банка қоюландырылған сүтте 2 жұмыртқа, 1 шай қасық сындырыңыз. сірке суы қосылған сода, 1 стакан ұн. Барлығын араластырыңыз, 2 торт пісіріңіз, әрқайсысын 2 бөлікке бөліңіз, қаймақ - қаймақ, әлі күнге дейін дәмді торт жасаймыз - 4-5 ақуыз, 1 ас қасық. қантты шайқаңыз, кішкене безеулерді пісіріңіз (пешті аша алмайсыз, бәрі біледі, солай ма?) Лимон қабаты: 2 лимон қабығы бар, бірақ тұқымсыз ет тартқышы арқылы бір стақан қант қосып, қант толығымен ерігенше баяу отта араластырып, кремді суытыңыз: 4 ас қасық. сүт қасықтары және 4 ас қасық. қант қасықтарын баяу отта қайнатыңыз, содан кейін көбікке шайқалған 2 жұмыртқаны араластыра отырып, баяу құйыңыз, мұның бәрін жұмыртқа қайнатылғанша және кесек массаға айналғанша араластырыңыз. Біз бұл қоқыстың бәрін суытып, 200 гр май қосамыз, крем ақ түске айналғанша ұрамыз. Енді бәрі жиналады - ингредиенттер жойылғанша безе, кілегей, лимон және т.б. қабаты. Содан кейін оны сіңдіру үшін құлыптың астына қояды, содан кейін оны аппетитпен жейді