Қырыққабат котлеттері.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жұмыртқа, ұн, ақ немесе гүлді қырыққабат, дәміне қарай тұз. Қырыққабатты дайын болғанға дейін аз мөлшерде суда қайнатыңыз, суды толығымен кетіру үшін қырыққабатты дуршлагқа тастаңыз. Содан кейін қырыққабатты бөлме температурасына дейін суытып, тағамдық процессорда ұсақтаңыз. (құны 10-12 доллар тұратын осындай қолмен пайдалану өте жақсы.) Бұл массаға ұн мен тұз қосылған жұмыртқаны қосып, тегіс болғанша жақсылап араластырыңыз. Әрі қарай, құймақ тәрізді қуырыңыз. Жалпы, "Қамыр" құймақ тәрізді болып шығуы керек.