Кеспе қосылған жаңғақ халва
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сипаттамасы Бал - 250, аршылған жаңғақ - 200-250, сары май - 50, жұмыртқа - 2, қант - 30, бидай ұны - 1 стақан. Қамырды жұмыртқа, май және қантқа илеңіз. Жіңішке жайып, кеспелерді кесіңіз. Кеспені қалыпқа салыңыз да, пеште қуырыңыз. Жаңғақтарды қуырыңыз, қабығын аршыңыз, кеспемен араластырыңыз. Халваны жаңғақ сияқты пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Кеспе қосылған жаңғақ халва пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz



