"Мерекелік" салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 300 г. қауын, 300 г. қарбыз, қара жүзім шоғыры, 100 г. жаңғақ дәндері, лимон, 100 г. қант ұнтағы, 100 г. коньяк, жарты кесе құлпынай, сары шие немесе шие өрігі (консервілеуге болады).
Сипаттамасы Қауын мен қарбызды текшелерге кесіңіз. Лимонды қабығымен бірге тұқымдарды алып тастап, кішкене бөліктерге кесіңіз. Жаңғақ дәндерін, қара жүзім жидектерін, құлпынай, шие өрігін немесе тәтті шие қосыңыз. Барлығын қант ұнтағына себіңіз, коньякпен дәмдеңіз. Тұтас қарбыздан немесе қауыннан сабы бар вазаны кесіңіз. Целлюлозаны салат дайындау үшін қолданыңыз. Салаттың барлық дайындалған компоненттерін вазаға әдемі етіп салыңыз, тоңазытқышқа бір сағатқа қойыңыз. Мерекелік дастарханға десертке қызмет етіңіз.