Алма мен ірімшік қосылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды буын шеміршектері бойынша бөліп, кесектерге кесіңіз. Қуырыңыз, қалың қабырғалары бар кастрюльге немесе үйрекке салыңыз. Үгітілген қызанақты немесе қызанақты (дәміне қарай мөлшерін), сақиналарға кесілген 2-3 пиязды, 0,5 кг аршылған және тілімдерге кесілген алманы қосыңыз. Барлығын үгітілген ірімшікпен үгітілген ірімшікпен жабыңыз, үгітілген нан үгіндісімен араластырыңыз, еріген сары майды құйыңыз және дайын болғанға дейін пеште пісіріңіз. Пісірілген макарон немесе вермишельмен бірге қызмет етіңіз.