Лецитинді жалпақ нан
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер 125 г бидай ұны, 1 шымшым тұз, 1 жұмыртқа, аздап лимон қабығы, 3 шай қасық (10 г) түйіршіктелген лецитин, 1/4 литр сүт, 1 шымшым қант, 50 г өсімдік майы.
Сипаттамасы Ұнды ыдысқа құйыңыз. 3 десерт қасық сүтті лецитинмен шайқаңыз. Сүттің қалған бөлігін, жұмыртқаны, қантты, лимон қабығын қосыңыз, бәрін жақсылап араластырыңыз. Табаға май жағып, 4 шелпек пісіріп, шамамен 40 минут пісіріңіз.