Парикпен жаңғақтармен толтырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ірі, майлы тауық етін сатып алыңыз, оны ішіңіз, ішін консервіленген жүгері, туралған паприка және бір уыс жаңғақ (жақсырақ қабығы аршылған) қоспасымен толтырыңыз. Саңылауды тіс тазалағыштармен тігіңіз немесе түйреңіз (ағаштан жасалған - пластмассадан жасалған ыдыс-аяқтар тағамға өзіндік ерекше дәм бере алады). Ұшаны тұзбен сүртіңіз, сары маймен майлаңыз, бұрышпен аздап ұнтақтаңыз. Қуыруға арналған табаға өсімдік майының аз мөлшерін салып, пешке бір сағатқа қойыңыз. Егер сізде фольга бар болса және тауықты орауға ерінбесеңіз, ол тезірек дайын болады. тауық 1 дана. жүгері 1/2 банка жаңғақ 1 уыс паприка 1 дана. тұз бұрышы