Ащы окрошка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер тауық еті - 1 кг. су - 3 литр лимон қышқылы - пышақтың ұшында картоп - 4-5 дана. жаңа піскен қияр - 1-2 дана. шөптер жұмыртқа тұзы -
Сипаттамасы Тауық сорпасын пісіріңіз, салқындатыңыз және барлық майды алыңыз, ағызыңыз. Дәміне қарай лимон қышқылын немесе лимон шырынын қосыңыз. Терісі жоқ тауық етін кесектерге бөліп, туралған жаңа піскен қиярды, қайнатылған картопты, тұзды қосып, сорпаның үстіне құйыңыз. Майдалап туралған шөптерге себілген қатты пісірілген жұмыртқамен бірге қызмет етіңіз. тауық еті - 1 кг. су - 3 литр лимон қышқылы - пышақтың ұшында картоп - 4-5 дана. жаңа піскен қияр - 1-2 дана. шөптер жұмыртқа тұзы -