Ашхабадтық Окрошка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Чал (Айраннан) 300
қой еті 110
жасыл пияз 40
жаңа піскен қияр 80
қаймақ 20
жұмыртқа 1/2 дана.
аскөк 50
тұз.
қой еті 110
жасыл пияз 40
жаңа піскен қияр 80
қаймақ 20
жұмыртқа 1/2 дана.
аскөк 50
тұз.
Сипаттамасы Тағам макетте көрсетілген өнімдерден дайындалады. Жаңа піскен қиярды тұздалған қияр мен шалғаммен, ал қой етін сиыр етімен және майсыз шошқа етімен алмастыруға рұқсат етіледі. Окрошка картоппен бірге дайындалады, ет мөлшерін 20 г-ға азайтады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ашхабадтық Окрошка пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Чал (Айраннан) 300, қой еті 110, жасыл пияз 40, жаңа піскен қияр 80, қаймақ 20, жұмыртқа 1/2 дана., аскөк 50, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz