Тауық еті бар бастилла (тағамдары: африкалық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 26 парақ Warkha қатпарлы қамыры (Мароккодан әкелу керек немесе төтенше жағдайларда қытайлық қамырды көктемгі орамға қолдану керек) жұмсартылған сары май l сарысы сумен араластырылған жержаңғақ майы Толтыру үшін: 2 жас тауық, сүйексіз, 4 бөлікке кесілген тауықтардың іші тұз 5 ас қасық еріген сары май Smen қант ұнтағы l/2 шай қасық шафран ұнтағы 4 ас қасық лимон шырыны Шермула үшін 8 ұрылған жұмыртқа: l үлкен пияз, майдалап туралған 2-4 сарымсақ қалампыры, майдалап туралған l/2 шай қасық. шафран ұнтағы l шай қасық. ұнтақталған имбирь 2 ас қасық. туралған ақжелкен l ас қасық. туралған жаңа кориандр жасыл l шай қасық. жаңадан ұнтақталған қара бұрыш 1 1/2 шай қасық. ірі тұз 6 ас қасық. бадам массасына арналған зәйтүн майы: 350 гр бадам бех қабығы, ұнтақталған 6 ас қасық. қант ұнтағы 4 ас қасық. апельсин суы l-2 шай қасық. ұнтақталған даршын Тұздық үшін: 4 ас қасық.л. жұмсартылған сары май 3 ас қасық.л. апельсин суы Декорация үшін: қант ұнтағы ұнтақталған даршын