Жасыл бұршақ пюресі сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Жаңа піскен жасыл бұршақ - 1 кг, жасыл салат - бірнеше жапырақ, шпинат - бірнеше жапырақ, сары май - 60 г, 1 шай қасық ұн, 1 л ет сорпасы, жасыл ақжелкен, дәміне қарай тұз және қант.
Сипаттамасы Бұршақ пен салатты қайнаған тұзды суға салып пісіріңіз. Дайын бұршақ пен салатты електен сүртіңіз. Пюре жасыл түсті болуы керек. Басқа кастрюльге майды қыздырып, ұнмен араластырыңыз, картоп пюресін салыңыз, ет сорпасын құйыңыз, дәміне қарай қант құйыңыз және қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде сорпаға жасыл ақжелкен себіңіз.