Алма қосылған майшабақтан жасалған форшмақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Майшабақ - 1000 г, жұмыртқа - 1 дана, пияз, алма және дәміне қарай қант.
Сипаттамасы (тағамдар: еврей) Майшабақтарды ағынды суға (аздап тұздалған суға малынбаңыз) немесе сүтке салып қойыңыз. Сүйектерден босатылғаннан кейін, пиязбен бірге ет тартқыштан өткізіп, майдалап туралған қышқыл алма мен қантты қосып, бәрін араластырып, үстіне қатты пісірілген майдалап туралған жұмыртқамен безендіріңіз. Егер алма болмаса, ұсақталған майшабаққа қант қосылған сұйылтылған сірке суын қосуға болады.