Қырыққабаттан жасалған кәстрөл
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 стакан жарма 1 стакан сүт 1 кг. ақ қырыққабат 200 гр. маргарин 2 жұмыртқа тұзы, бұрыш Жарма мен сүтті араластырыңыз. Қырыққабатты ұсақтап турап, тұз қосқаннан кейін жақсылап езіңіз. Маргаринді ерітіп, жармаға құйыңыз. Араластыру. 2 жұмыртқаны шайқаңыз. Араластыру. Тұз, бұрыш қосыңыз. Табаны маргаринмен майлаңыз. Массаны салыңыз. 220- 250 градус температурада 25-30 минут пісіріңіз.