Бауыр қосылған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Картоп пюресін дайындаңыз. Бауырды қайнатыңыз, ет тартқыштан өткізіңіз. Майға пиязды қуырыңыз, бауырмен араластырыңыз, дәміне қарай тұз бен бұрыш салыңыз. Қуыруға арналған табаны маймен майлаңыз, қалыңдығы 2-3 см картоп пюресі қабатын, сосын бауыр қабатын салып, қайтадан пюре салыңыз. Кәстрөлдің жоғарғы жағын майонезбен майлаңыз. Тұмшапеште алтын қоңыр қабық пайда болғанға дейін. Кесектерге кесіңіз, шпатламен алыңыз, туралған шөптерге себіңіз. Қаймақ тұздығы, саңырауқұлақтармен бірге қолдануға болады.