Ең оңай және жылдам алма пирогы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бір бөлке ақ нан - ескірген болуы мүмкін, алма (жақсырақ Антонов), даршын, дәміне қарай қант, сүт (немесе су) - 1/2 кесе, кез келген иіссіз май. Сүтті, қантты араластырыңыз, қалыңдығы 1,5 см кесілген бөлке, оларды бір жағынан тәтті сүтке батырыңыз (егер бөлке ескірген болса - 2-ден, қуырыңыз, табаға мықтап салыңыз, бір жағын майға салыңыз, екінші жағына бұраңыз, қалың қабатты құйыңыз. туралған алма, қант пен даршын себіңіз, табаны қақпақпен мықтап жауып, бу пайда болады және шамамен 5 минут қуырыңыз.