"Астория" бәліші
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1-ші шырын: 180 г сары май немесе маргарин, 90 г қант, 1 жұмыртқаны тегіс болғанша сүртіңіз, бір шымшым тұз, су құйыңыз, 350 г ұн қосыңыз, араластырыңыз, қамырды біркелкі қабатқа салыңыз. пісіру парағына салып, пісіріңіз, бірақ толық дайын болғанға дейін пештен шығарып, джеммен майлап, екінші бөлігін пісіріңіз. 2-ші шырын: 3 жұмыртқаны 80 г қантпен ұнтақтаңыз, 60 г ұн қосыңыз. Алынған қамырдан джем немесе джем қосылған пісірілген тортқа тегіс тор жасап, тортты пешке салыңыз да, пісіріңіз.