Құрамы: 8 порцияға арналған:
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 6 ас қасық зәйтүн майы 1 шай қасық шарап сірке суы 1 шай қасық француз қышасы 1 түйір сарымсақ, ұсақталған 1 шай қасық бал тұзы, бұрыш нұсқаулары:
Сипаттамасы 250 гр (8 унция) қызыл қырыққабат 1 шоқ қызыл салат 1 кішкене қызыл пияз сарымсақ таңғышына арналған шалғам шоғыры: Қырыққабатты ұсақтап турап, салат ыдысына салыңыз. Толтырыңыз және 1 сағатқа қалдырыңыз. Салат жапырақтарын бөліктерге бөліп, пиязды және шалғамды жұқалап тураңыз. Ыдысқа қосыңыз, мұқият араластырыңыз және салат ыдысына жіберіңіз.