Апельсин тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Жұмыртқа-май тұздығы - 1000 г
апельсин - 2 дана
ұнтақталған ақ бұрыш - 0
1 г
апельсин - 2 дана
ұнтақталған ақ бұрыш - 0
1 г
Сипаттамасы Жұмыртқа майы (голланд) соусына аздап қыздырылған апельсин шырынын құйыңыз, сонымен бірге үгітілген апельсин қабығын, тұзды, ұнтақталған бұрышты салып, ақырын араластырыңыз. Тұздық көкөніс тағамдарына арналған.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Апельсин тұздығы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Жұмыртқа-май тұздығы - 1000 г, апельсин - 2 дана, ұнтақталған ақ бұрыш - 0,1 г. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz