Мысықтың көзі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажетті: 5 тілім қара бидай наны, 5 тілім бидай хлебасы, 200 г сары май, 100 г тұздалған майшабақ филесі, 5 жұмыртқа, тұз, қыша, шөптер.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Жұмыртқаны қатты қайнатыңыз, майдалап тураңыз және маймен араластырыңыз. Тұз, қыша қосып, жақсылап араластырыңыз. Алынған қоспаны бидай нанының кесектеріне жайып, үстіне шөптерді себіңіз. Майшабақты кішкене бөліктерге бөліп, қара бидай нанының тілімдеріне салыңыз. Бір қара бидай тіліміне бидайды, сосын қайтадан қара бидайды және т.б. 5 тілім алғанша салыңыз. Екінші сэндвичті осылайша жинап, тоңазытқышқа 2-3 сағатқа қойыңыз. Уақыт өте келе бутербродтарды алып тастаңыз және кішкене кесектерге кесіңіз.