Полтава сорпаларына арналған тұшпара.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2 сарысын 1,5 шай қасық сары маймен сүртіңіз, 6 ас қасық ұн мен 2 ас қасық су, 1/4 шай қасық тұз қосыңыз. 2 ақуыздан көбікті құлатыңыз, қамырмен араластырыңыз. Қамырды шай қасықпен (суық суға малынған) алыңыз да, тұзды қайнаған суға тастаңыз. Қақпақтың астында баяу отта пісіріңіз. Елекке аударыңыз және өз сорпаңызбен жабыңыз. Сорпаға 2-3 дана қосылады. қара бұрыш және 1 лавр жапырағы.