Крем-брюле
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сипаттамасы - суға малынған 5 кесек қантты (кесек тазартылған) табада қызартады, сосын үстіне су құйып, қара кофе массасын алғанша қуырады, 5 сарысын араластырады, бір стақан қантпен езеді және екі стакан қою қаймақпен сұйылтады. . Қоспа пешке қойылады және ол қоюланғанша қасықпен араластырылады, содан кейін ол тым пісірілген қантпен араластырылады, електен сүзіледі және мұз үстіне шайқалады. Бұл массаға алдын ала сүзілген бір жарым шай қасық ерітілген желатин қосылады, содан кейін 2 кесе кілегей құйылады, барлығы иленеді және суыққа шығарылады.