Қуырылған ақ қырыққабат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ақ қырыққабат - 500 г. жұмыртқа - 1 дана. ұн - 3-4 ас қасық. қаймақ - 2 ас қасық. ірімшік - 100 г. қара бұрыш тұзы
Сипаттамасы Жаңа піскен ақ қырыққабатты тураңыз немесе тураңыз, аздап тұздалған суға қайнатыңыз, оған 2 ас қасық қаймақ қосыңыз. Салқындатыңыз, артық сұйықтықты ағызыңыз, дәміне қарай үгітілген ірімшік, шикі жұмыртқа, бірнеше ас қасық ұн мен ұнтақталған қара бұрыш қосыңыз. Сары майға араластырыңыз және қуырыңыз.