"Кетчуп" соусы қосылған макарон өнімдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г макарон, 50 г сары май, "Кетчуп" соусы, тұз.
Сипаттамасы Макаронды қайнаған тұзды суы бар кастрюльге салыңыз. Су қайтадан қайнаған кезде отты азайтып, макаронды баяу отта пісіріңіз. Макарондарды қатты отта пісіруге де, пісіруге де болмайды, өйткені олар жабысқақ және сыртқы түрі жағымсыз болады. Пісірілген макарондарды дуршлагқа тастаңыз, үстіне қайнаған су құйыңыз, таяз табаға салыңыз, май құйыңыз, шайқаңыз. "Кетчуп" соусымен және шөптермен ыстық күйде ұсыныңыз. Қанша порцияға арналған: 2.