"Рязаночка" сусыны.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы "Рязаночка" сусыны.Сіз тазартылған картопты қайнаттыңыз. Сорпаны төгуге асықпаңыз. Бір жарым кеседе оны екі сәбіз, пияз, балдыркөк, ақжелкен, пиязбен пісіріңіз. Сүзіңіз, салқындатыңыз. Араластыра отырып, сорпаға біртіндеп жарты стакан қаймақ құйыңыз, сыпырғышпен шайқаңыз. Майдалап туралған жаңа піскен шөптерді, дәміне қарай тұзды қосыңыз. Сусынды сорпаның орнына сорпалы шыныаяқтарда беруге болады. Қанағаттанарлық және дәмді.