Албырт тұқымдас тіскебасар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тағамдық процессорда (миксермен) консервіленген банканы (пісірер алдында балықтан қабығы мен сүйектерін алып тастаңыз, шырынын ағызыңыз) және ысталған лососьдің белгілі бір мөлшерін (егер суық ысталған болса, артқы жағынан жұмсақ бөлікті алған дұрыс) араластырыңыз. кілегейлі ірімшік. Кетчуп пен лимон шырынын қосып, қайтадан шайқаңыз. Шөптерге себілген қара бидай наны, печенье немесе тост кесектеріне қызмет етіңіз. консервіленген лосось 220 г. ысталған лосось 90 г. кілегейлі ірімшік ("Виола" түрі) 450 г. лимон шырыны 1 шай қасық. кетчуп 1/3 кесе жасылдар