Жаңғақ тұздығы қосылған пісірілген жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жұмыртқа - 6 дана, қабығы аршылған жаңғақ - 200 г, сарымсақ - 1 тілім, кинза жасылдары. - дәміне қарай 1 бұтақ, шарап сірке суы немесе анар шырыны, капсикум, имеретиялық шафран.
Сипаттамасы (асхана: грузин) Жұмыртқаны қатты қайнатыңыз, қабығын алыңыз, әрқайсысын екіге бөліп, табаққа салыңыз. Тазартылған грек жаңғағын, сарымсақты, капсикумды, имеретиялық шафранды және кинза шөптерін тұзбен жақсылап ұсақтап, бір стакан қайнатылған салқын сумен сұйылтыңыз, дәміне қарай шарап сірке суы немесе анар шырынын қосып, жұмыртқаны құйыңыз.