Шарап желеіндегі шие
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер 375 г тұқымсыз шие, 20 мл шие ликері, 75 г қант, 1 лимон қабығы, 10 г желатин, 350 мл раушан шарабы, жалбыз жапырақтары, 8 вафли сабаны, даршын.
Сипаттамасы Шиені ликер, даршын, қабық пен қант қоспасында шамамен 0,5 сағат ұстаңыз. Желатинді суық суға салып қойыңыз. Шиені дуршлагқа тастаңыз, сұйықтықты шараппен 0,5 литрге дейін құйыңыз және 100% температурада 4 минут қыздырыңыз. Ісінген желатинді шарапта сұйылтып, сәл салқындатыңыз. Шиені 4 стаканға бөліп, сұйық шарап желеімен жабыңыз. Орнату үшін тоңазытқышқа салыңыз. Жалбыз жапырақтарымен безендірілген, вафли сабанымен бірге қызмет етіңіз.