Жапон тағамы - картоптан жасалған құймақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 4-5 дана. жұмыртқа - 2 дана. ұн - 10 ас қасық болгар бұрышы (түрлі-түсті). сәбіз - 1 дана. пияз. өсімдік майы.
Сипаттамасы Өте, өте кішкентай сабандарды пайдаланып, картопты, қызыл (ең әдемісі) немесе сары, тіпті жасыл болгар бұрышын турап, сәбізді, үгітілген ірі және пиязды қосу керек. Жұмыртқаны бөлек ұнмен араластырыңыз. Ешқандай құймақ консистенциясына қол жеткізбей, жай ғана араластырыңыз. Алынғанды көкөністермен біріктіріп, өсімдік майы қосылған ыстық табаға қасықпен жайыңыз.