Әженің бауырсақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: 200 г маргарин, 200 г қаймақ, 2,5 кесе ұн, сода, джем. Маргаринді бөлме температурасында (ешбір жағдайда ерітілмеген) ұн мен қаймақпен араластырыңыз, шай қасықтың ұшына сөндірілген сода қосыңыз. Қамырды илеңіз, одан үш-төрт шарды орап, мұздатқышқа бір-екі сағатқа қойыңыз. Қатқан қамырдан дөңгелек пішінді торттарды жайыңыз. Әрқайсысын екіге бөліңіз, содан кейін қайтадан екіге бөліңіз және т.б., сегіз бөлікке бөлінгенше. Алынған жапырақшаларды джеммен майлап, кең жағынан бұрышқа қарай ораңыз. Бауырсақты сәл бүгіңіз. 200 градус температурада 20-25 минут бойы пісіріңіз. Қант ұнтағына себілген түрде қызмет етіңіз.