Бірлесу
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер Пиязды сақиналарға жіңішке етіп турап, дуршлагқа саламыз. Суық су ағынының астында қолымызбен 1 - 2 минуттай аздап мыжамыз. Біз суды шыныға қалдырамыз, ал бұл уақытта алманы ірі үккіштен өткіземіз.
Сипаттамасы Пияз, алма, лимон шырыны, майонез, қаймақ, тұз. Тұздықты дайындау: қаймақ пен майонезді 1: 1 қатынасында араластырыңыз дәміне қарай лимон шырынын қосыңыз, қажет болса - тұз қосыңыз. Салатты қабаттарға саламыз: пияз, алма, пияз... Біз әр қабатты қаймақ тұздығымен сіңдіреміз.