Африкалық стильдегі бұзау етінен жасалған котлеттер (Конго)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұзау еті 200, сары май 20, ұнтақталған қара бұрыш 1, саңырауқұлақтар 20, жаңа піскен қияр 30, баклажан 30, қызанақ 40, картоп 60, зәйтүн майы 30, қызанақ шырыны 30.
Сипаттамасы Котлеттер табада қыздырылған маймен қуырылады және майға қуырылған саңырауқұлақтармен, баклажан тілімдерімен, тұтас ұсақ қызанақпен, қабығынан тазартылған, картоппен және майға туралған және бұқтырылған жаңа піскен қиярмен безендіріледі. Котлеттердің үстіне ет пен қызанақ шырынын қоспасын құйыңыз.