Наннан жасалған түскі ас
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Біз майшабақ пен майонез қосылған наннан тағамдар дайындаймыз. Бір ірі майшабақтың целлюлозасын, 200 г ақ нанды сүтке сіңіріп, барлығын ет тартқыштан өткізіңіз. Алынған массаға майонез қосып, жақсылап араластырыңыз және ақжелкен бұтақтарымен безендіріңіз. Бірінші тағам: шаруа стиліндегі нан сорпасы. Қара бидай нанының құрғақ қабығын (300 грамм), майдалап туралған пиязды және ақжелкенді сары майға қуыру керек. Мұның бәрін сумен (1,5 литр), тұзбен жауып, қайнатыңыз. Содан кейін үш жұмыртқаны жақсылап шайқаңыз және үздіксіз араластыра отырып, қайнаған сорпаға құйыңыз. Және, әрине, шөптермен безендіріңіз. Екіншіден: қуырылған жұмыртқа, сол нанмен. Қабықтарды кесіп тастағаннан кейін, оны жұқа тілімдерге бөліп, қыздырылған сары маймен бірге табаға салу керек. Әр тілімге жұмыртқа, тұз, бұрыш құйып, дайын болғанға дейін қуырамыз. Барлығын майдалап туралған шөптермен безендіріңіз. Үшіншіден, нан квасын ішудің ең оңай жолы.