Қуырылған шпикпен ірімшік қоспасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін: 50 гр орташа маусымдық Гуда мен Эменталлер ірімшіктері 1/2 жасыл пияз 8 жұмыртқа 100 мл сүт тұзы, ақ бұрыш тәтті паприка 6 дана (Шамамен. 75 гр) сэндвичтерге арналған кесілген шпик 4 дана тұтас дәнді нан (Шамамен. 200 гр) 4 шай қасық. (Еск. 5 гр) сары май немесе маргарин қызанақтары, сегіз тілімге кесілген және гарнирге арналған салат. Дайындау: 1. Ірімшікті майдалап тураңыз. Жасыл пиязды жуыңыз, құрғатыңыз және сақиналарға кесіңіз, безендіру үшін белгілі бір мөлшерде қалдырыңыз. 2. Жұмыртқаны сүтпен шайқаңыз. Тұз, бұрыш және паприка қосыңыз. Ірімшікті туралған жасыл пиязбен араластырыңыз. 2. Шпик кесектерін екіге бөліп, табаға қызарғанша қуырыңыз. Табадан алыңыз. Жұмыртқа мен сүт қоспасын табаға құйып, баяу отта көтерілуге қалдырыңыз. .4. Нан кесектерін сары маймен немесе маргаринмен жағыңыз. Ірімшік қоспасын төрт бөлікке бөліп, бекон кесектерімен бірге нанға салыңыз. Қалған жасыл пиязды себіңіз. Томат тілімдері мен салат жапырақтарымен безендіріңіз. Ыдысқа арналған сусын: Шырын мен минералды судың қоспасы.