Салаттар бірнеше қарапайым рецепттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1. Катофель, жұмыртқа, ірімшік, - банкадағы балық (мысалы, лосось немесе шпраттар) - треска бауыры - краб таяқшалары немесе краб вермишелі - маринадталған қияр және одан аздап тұздалған қияр + туралған пияз және жалпы күйдірілген бір нәрсе. Барлығын үккіште сүртуге болады, тіпті комбайнмен жақсырақ, қалғанын пышақпен ұсақтап, барлығын майонезбен толтырып, тоңазытқышқа салып қоясыз. 2. Жаңа піскен қызанақ, маринадталған қияр, пияз шалқан. Барлығы сақиналармен кесіледі. Сарымсақ қосуға болады. Тұздалған маймен құйылады, ұнтақталған қара бұрышқа және барлық шөптерге себіледі. Ал тағы? тәтті бұрышты тураңыз. 3. Тұздалған қияр - шеңберлерде (қалыңдығы 5 миллиметр) - 5 сағат, пияз (сақиналар / жартылай сақиналар, сонымен қатар едәуір қалың) - 1,5-2 бөлік, күнбағыс майы - 0,3- 0,5 бөлік, қиярдан алынған тұздық (тұздық) - 0,2 бөлік. Барлығы араласады. Тұздықты майонезбен алмастыруға болады.