Нығайтатын самогон
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 100 г даршын, 100 г мускат жаңғағы, 100 г мускат жаңғағы, 30 г қалампыр, 100 г кориандр, 200 г пісте жаңғағы, 100 г ладан, 90 г галангал, 90 г раушан жапырақтары, бір уыс алыңыз. розмарин, бір уыс шалфей, 4 күлгін тамыр. Мұның бәрін араластырыңыз, ұсақтағышпен ұнтақтаңыз және 12 литр қос самогон құйыңыз. Салқындатқыш пешке салыңыз, содан кейін 3 күн ішінде салқындатқыш шкафқа тағы 3-4 рет қойыңыз, ал үзілістерде ыдысты жылы орап, жылы жерге қойыңыз. Пеші барларды 3 күнге сонда қоюға болады. Содан кейін баяу отта дистилляциялаңыз, 100 г мия тамырын қосып, 3 күн талап етіңіз. Ақырын ағызыңыз, дәміне қарай тәттілендіріңіз және сүзіңіз.