Самогоннан жасалған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Пешті қыздырып, бөтелкені сол жерге 8-10 рет қою керек. Әр уақыттан кейін қамырды тексеріңіз. Онда пайда болған жарықтарды қамырмен жабыңыз. Содан кейін самогонды сүзгіден өткізіп, дәміне қарай сироппен тәттілендіріңіз. 1 -2 литр құрғақ лимон қабығын алыңыз, 8-9 литр самогон құйыңыз және бір күн талап етіңіз, содан кейін тазартыңыз. 100 г даршын, 35 г қалампыр, 45 г жұлдызды анис, 45 г кардамон, 10 г мускат жаңғағы мен 4 мускат жаңғағын алыңыз, бәрін ұсақтаңыз. Содан кейін қалың шыныдан жасалған бөтелкені алып, алынған қоспамен толтырып, үстіне самогон құйып, үстіне бос орын қалдырыңыз. Бөтелкені қалыңдығы 6 см қамырмен орап, мықтап жабыңыз. Пешті қатты қыздырыңыз және өшіріңіз. Бөтелкені сол жерге қойып, пеш толығымен суығанша күтіңіз.