Лозаннаға сапар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Қажетті: 8 тілім нан, 300 г фета ірімшігі, 150 г май, 3 түйір сарымсақ, аскөк немесе ақжелкен шоғыры, бұрыш.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Ірімшікті кесектерге кесіңіз және 10 минут қайнаған суға құйыңыз. Содан кейін елекке аударыңыз және табаққа салыңыз. Ұнтақталған сары майды, туралған сарымсақты, бұрышты қосып жақсылап араластырыңыз. Паштетті тоңазытқышқа 2-3 сағатқа қойыңыз. Дайындалған паштетті нанның үстіне жайыңыз.