Цитрустық сусын.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Цитрустық сусын. Ыдысқа үш-бес мұз текшесін, лимон шырынын (20 г), мандарин шырынын (20 г), құлпынай сиропын (30 г), жұмыртқаның ақуызының жартысын салыңыз - бәрін шайқаңыз, содан кейін араластырылған сусынды жартысы ұсақталған мұзбен толтырылған биік стакандарға құйыңыз, және минералды сумен сұйылтыңыз (оны сифонда дайындалған содамен алмастыруға болады). Дайын сусынды қасықпен араластырыңыз, лимон немесе мандарин тілімімен безендіріңіз. Пісіру алдында барлық компоненттерді міндетті түрде салқындату керек.