Қалампыр №3
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бөтелкеге 10 г қалампыр салып, самогон құйып, 14 күн тұндырыңыз, содан кейін 2:1 мөлшерінде сумен сұйылтыңыз (бір бөлігі - су) және самогонның бастапқы көлемін алу үшін дистилляциялаңыз. Ақ мейізді (1 литрге 50 г) ұсақтап, қалампыр қосыңыз (1 литрге 5 дана) және тазартылған самогонға 14 күн қалдырыңыз. Осыдан кейін сүзгіден өткізіп, сүт қосыңыз (1 литрге 1 ас қасық) және сүзгіден өткізіңіз. Тәттілендіруге болады (1 литрге 100 г қант).