Маяк
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы шартрез ликері 20 мл, бір сарысы, коньяк 20 мл Конустық стақан қант қабығымен безендірілген. Салқындатылған ликер стаканға құйылады. Содан кейін сарысы стаканның бүйіріндегі ликерге түсіріледі және үгітілген мускат жаңғағына себіледі. Салқындатылған коньяк абайлап сарысына құйылады. нұсқалары: жалбыз ликері, сарысы, коньяк, апельсин ликері, сарысы, ақ шарап... Және т.б.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Маяк пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz