Микротолқынды пеште ресейлік пирогтарды қалай пісіруге болады?
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы МИКРОТОЛҚЫНДЫ ПЕШТЕ РЕСЕЙЛІК ПИРОГТАРДЫ ҚАЛАЙ ПІСІРУГЕ БОЛАДЫ? Микротолқынды сәулеленуден және грильдің үстіңгі жылытқышынан басқа, пеште үшінші жылу көзі - конвекция болуы мүмкін. Оның мәні мынада: желдеткіш етті біркелкі қуыру немесе үлпілдек қамырды пісіру үшін пештің камерасында ыстық ауаны айдайды. Микротолқынды сәулелену әрдайым орыс халқы жақсы көретін өнімнің ауыр ақуыздық массасын жеңе алмайтындықтан.